Најчесто поставувани прашања на земјоделците

 

Дали е потребно да го променам начинот на кој функционира мојата фарма?

 

Во што е финтата?

 

Какви резултати можам да очекувам?

 

Како оваа технологија ќе функционира со мојот систем за наводнување?

 

Што мислат експертите за технологијата?

 

Дали со тоа ќе ни се намалат трошоците или потребата од пестициди?

 

Како оваа технологија влијае врз фотосинтезата?

 

Дали со тоа ќе ми се зголемат приносите и за колку?