За Organic Earth Tech

Ви гарантираме дека можеме да понудиме услуги на секоја земјоделска работа со било каква големина на планетата Земја да биде ПОУСПЕШНА и да одгледувате посилни, поздрави растенија, побрзо и со повеќе хранливи материи… на органски начин!

Технологијата е заснована на најорганскиот елемент што му е познат на човекот – КОМУНИКАЦИЈАТА, а ја откриле основачот на Kyminasi и истражувачот Фулвио Балмели во Биомедицинскиот центар во Комо, Италија. Технологијава го користи Вашиот систем за наводнување да испорача посебна комуникација до Вашите култури која природно ќе ја зајакне способноста на растенијата да си ја подобрат состојбата на метаболизмот и животната средина, создавајќи совршен еколошки систем.

Organic Earth Tech (OET) соработува со Биомедицинскиот центар да се дистрибуира насекаде во светот оваа комуникациска технологија што ја менува индустријата.

Регистрирајте се сега за да одгледувате посилни, поздрави растенија, побрзо и со повеќе хранливи материи..