Регистрирајте се сега

За да станете најуспешниот земјоделец во Вашата област со најновата технологија во земјоделството. ЗАРАБОТЕТЕ ПОВЕЌЕ СЕГА!

Внесете ги Вашите информации подолу за да нарачате пробна опрема.

Што велат луѓето за нашата технологија…

 

“Марулите ми израснаа побрзо, станаа појаки, подебели, покрцкави и ептен пријатно се изненадив. Циклусот од 45 дена за марулите ми се намали на 32 дена и главите од марулите ми ги надминаа очекувањата. Во суштина, вкусот се подобри и нормално, сите веднаш се продадоа. Чекам испорака на повеќе цевки со технологијата за остатокот од фармата. Г-дин Арлија ми кажа дека за да се уверам дека функционира, морав да видам со свои очи и бев спремен да пробам сè што е природно за да си го подобрам приносот. Јас сум од Филипините и изградив фарма од ништо пред многу години. Спремен сум да пробам сè што е природно и што има логика. Така и направив, и среќен сум.”

Хаваи – Туан Л., Фармите на Туан

“Резултатите ни покажаа зголемување од 75% на приносот врз основа на тежината во високо контролирана професионална средина. Никогаш не очекувавме да имаме такво зголемување, бидејќи веќе имавме многу голем принос. Пиперките повеќе расцветаа уште на почетокот на сезоната. Примероците од почвата во текот на пробната фаза ни покажаа постојана 7,0 pH вредност (pH е кратенка од „потенцијал на водород“) за време на фазата на раст и немаше потреба од дополнителна помош за водород. Стандардната фарма продолжи да ги менува нивоата на водород меѓу 4,8 pH и 5,2 pH и имаше потреба од нашата нормална помош во текот на пробната сезона од 5 месеци. Најблескавите резултати се зголемување на приносот, зголемување на рокот на траење меѓу 10-14 дена по наше искуство, како и фактот што оваа технологија им помага на растенијата да си создадат совршен еколошки систем способен сам да се одржува. Морате со свои очи да видите за да поверувате.”

Панама – В. Бонџорно – Фарма за пиперки

“Некои растенија умираа и јас, како професионалец, сметав дека не може да се обноват. Се израдував кога за помалку од 3 недели, сите живнаа, расцветаа и заздравеа. Другите растенија од фармата израснаа побрзо, станаа посилни, поздрави и со брзина поголема од таа што ми ја ветија. Никогаш немаше да поверувам, да не видов со свои очи. Вистина, морате да видите за да се уверите.”

Вејн П., Австралија